• Mötesplatser fri o

  mötesplatser fri o

  Mötesplatser för seniorer är en del av Kristianstads kommuns förebyggande och hälsofrämjande arbete. Vi erbjuder dig som senior möjlighet till social gemenskap, kulturarrangemang, skapande verksamheter och möjlighet till fysisk aktivitet. Fri entré, men boka din biljett på Regionmuséet, telefon: – 13 52 OBS!. Ungdomsstyrelsen har av regeringen fått i uppdrag att genomföra en satsning på förebyggande och främjande verksamheter för ungdomar i riskmiljöer samt på drogfria mötesplatser. I projektet Förebyggande och främjande ungdomsverksam - het har Ungdomsstyrelsen därför mellan och arbetat för att nå unga. Mötesplats Hammarbyhöjden - aktivitetscenter, är en öppen träffpunkt för dig som är 65+. På mötesplatsen kan du bland annat delta på kaféer , olika träningspass, cirkelträning i gymmet, kurs i täljning, tovning, skrivarverkstad och IT och få taktil massage. Aktiviteterna är kostnadsfria, fika 25 kr. Välkommen!.

  Mötesplatser fri o - Lidingö Fest

  Logga in webbredaktör För anställda Om webbplatsen. Hit kan du även komma på öppethus flera dagar i veckan. Men framöver vill man kunna utöka tiderna. När knappen  Jämför  är synlig innebär det att du kan skapa en lista för att jämföra enheterna med varandra.

  Västerås: Mötesplatser fri o

  Mötesplatser fri o Dating 50+ xx o
  Mogen kvinna söker man knullfilm 980
  MATCH.CON FREE VIDEOS Mansfrukostar Filadelfia kyrkan Filadelfia kyrkan anordnar mansfrukostar där enda kravet för att få komma är att man är man. Aktiviteterna är kostnadsfria, fika 25 kr. Här nedan får du en överblick på olika mötesplatser och föreningar i olika delar av Botkyrka. Efter rytmiken är det gemensam lunch och fika. Drömdeg Undermeny för Drömdeg.
  mötesplatser fri o

  Videos

  whole-life-construction.eu Mötesplats Hammarbyhöjden - aktivitetscenter, är en öppen träffpunkt för dig som är 65+. På mötesplatsen kan du bland annat delta på kaféer , olika träningspass, cirkelträning i gymmet, kurs i täljning, tovning, skrivarverkstad och IT och få taktil massage. Aktiviteterna är kostnadsfria, fika 25 kr. Välkommen!. Här nedan får du en överblick på olika mötesplatser och föreningar i olika delar av Botkyrka. kan du komma hit och sticka eller virka över en kopp kaffe i trevligt sällskap. Tid: Tisdag-fredag kl. och lördag-söndag kl. , fri entré. Plats: Tumba Torg , bredvid Tumba bibliotek, tel. Brygghuset öppnas i nytt fönster Brygghuset är en Do-It-Yourself-arena (D.I.Y) för unga från 16 år. Vår KreAktiva verksamhet bygger på att du står för innehållet och vi för lokalerna. Klickbar bild på Borås Bio Röda Kvarn · Öppen förskola öppnas i nytt fönster. Öppen förskola är en mötesplats för barn och föräldrar. Här finns.